MEA VAN DER REEST

COACHING - TRAINING

bloemenroze

Dankzij de videocoaching en begeleiding van Mea van der Reest had ik heel helder voor ogen waar ik aan ging werken. Verbeterpunten werden heel duidelijk gemaakt, maar er werd ook echt stil gestaan bij de verbeterde punten. Ik voelde me gewaardeerd en positief gestimuleerd. Je hebt geholpen mijn zelfvertrouwen voor de klas weer terug te vinden.

M.L., Leerkracht.

Voor mij was de videobegeleiding confronterend maar op een prettige manier. Ik heb me altijd veilig gevoeld tijdens de opnamen en tijdens de gesprekken door de manier waarop de coach hiermee omging. Ik heb veel inzicht gekregen in mijn handelen en in mijzelf als persoon. Ook ik ben aan het denken gezet. Ik heb deze coaching als heel positief ervaren.

S.G., Leerkracht

De afgelopen tijd ben ik bij AllesStroomt geweest omdat ik niet goed in mijn vel zat. Ik twijfelde over mijn werk en had last van weinig zelfvertrouwen. Door de gesprekken die ik tijdens de coaching heb gevolgd, ben ik na gaan denken over wat ik wil en hoe ik wil dat mijn toekomst eruit ziet. Door de vragen die tijdens de coaching gesteld werden, werd ik verplicht om op een andere manier te kijken naar mezelf en de dingen die ik doe. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en heeft ervoor gezorgd dat ik de toekomst nu anders in ga richten dan ik voor de coaching verwacht had.

Wat ik erg waardeer in Mea is dat ze je vanaf het begin af aan op je gemak stelt. Verder stelt ze vragen waardoor je dieper moet nadenken.

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren!

Don't we all fall, don’t we all fall.
 Chasing lights of the dying winds
 Change will come if we don't begin.
 Dit is een stuk uit het liedje Fall van Dotan wat gaat over zijn faalangst. Hij besloot dat hij zijn leven niet meer wilde laten leiden door angsten omdat dat hij daardoor verkeerde keuzes maakte.
Ik kan erg gestresst worden van deadlines, tentamens en hoge eisen. Ik heb de coaching van AllesStroomt als erg effectief ervaren. Alles Stroomt helpt mij deze stress onder controle te houden. Het zijn praktische oefeningen waarbij je eigen inzet direct in resultaat vertaalt. Daarnaast zorgen de gesprekken voor een persoonlijke toepassing en nieuwe inzichten. Er wordt gebruik gemaakt van hartcoherentie. Het lichaam bestaat uit verbindingen waarbij actie reactie betekent. Hartcoherentie is een training om de basis, de ademhaling, te beheersen. Met apparatuur wordt de hartcoherentie gemeten en zichtbaar rustiger en regelmatiger wat uiteindelijk invloed heeft op het hele zenuwstelsel. De welbekende “knoop in de maag” kan ik nu zo onder controle krijgen dat ik meer rust heb en beter functioneer.

A.L.-O, 20 jaar

De afgelopen periode ben ik door Mea van der Reest begeleid. Door veel wisselende invalcollega's in een onrustige combinatieklas raakte ik mijzelf ook steeds meer kwijt. Mea is een lieve, prettige vrouw. Zij pakt het professioneel aan, maar je voelt je helemaal op je gemak. M.b.v. videobegeleiding hebben we mijn handelen bekeken. Soms ging het dan over hele, kleine dingen. Ik had zelf niet kunnen verzinnen dat daar al verbetering te behalen viel. Zo bouwden we het in drie sessies op.

Omdat Mea op meerdere vlakken kan coachen kon zij dit mooi combineren en konden we tussendoor onze richting aanpassen. Ook het eindgesprek met Mea en mijn directeur heb ik als erg prettig ervaren.

Ik ben erg blij met deze positieve begeleiding van Mea. Echt een aanrader.

Hester W. Leerkracht

Ik heb een coachingstraject met videobegeleiding gehad. Dit was voor mij een zeer fijne ervaring. Eerst was ik bang dat het videofragment confronterend zou werken, maar het tegendeel is waar. Het was een bewustwording van je eigen handelen. Ik zag en hoorde direkt de knelpunten. Mea, wist uit alle fragmenten ook positieve dingen te halen, dingen die juist wel goed gaan. Dit is erg fijn en geeft je een boost in zelfvertrouwen. Ik zou iedereen een coaching met videobegeleiding aanraden. Elke keer gingen we een stapje verder, de slogan ÒAlles wat aandacht krijg groeitÓ is ook echt waar. Alles waar je bewust van wordt en aan wilt werken, groeit in positieve vorm. Voor mij is dit een hele fijne coaching geweest en ik sta weer sterk in mijn schoenen. Mea, onwijs bedankt voor je tijd, geduld, moeite en positiviteit!

A.T. ,27 jaar Leerkracht

En toen was daar het moment en "ging het licht uit". De top tien signalen van roofbouw op het lichaam, kwamen in alle hevigheid aan de oppervlakte en hadden tot gevolg dat het einde oefening was. Een moeilijk moment als je dit overkomt en daar zal je iets mee moeten. Ik zelf was al begonnen met een stuk ontspanning te zoeken in de vorm van veel fietsen, maar had al snel het gevoel, ik moet ook professionele hulp zoeken. Ik heb deze gevonden bij Mea van AllesStroomt. Belangrijk voor mij was dat het niet zweverig zou gaan worden en dat er een klik zou zijn. Er was zeker een klik tussen ons en het is zeker niet zweverig. Mea gebruikt een praktische aanpak, die dicht bij je staat en vooral het leren van de ademhalingstechniek t.b.v. de ontspanning, is een methode die goed is aan te leren en ook echt werkt. Deze methode is een bekende methode in de topsport en wordt door veel topsporters succesvol toegepast. Het luisterend oor en de praktische invullingen van Mea met daarbij de ademhalingsoefeningen, heeft ertoe geleid dat ik anders in het leven sta en weer volledig aan het werk ben.

A.S. ,april 2019 -stressbegeleiding en hartcoherentie

Mea is een fijne, heldere en inspirerende gesprekspartner die je stapje voor stapje verder laat nadenken over hoe je kan nadenken. Dankzij haar kijk ik weer trots naar mezelf en daar ben ik haar erg dankbaar voor!

Leerkracht.