SLANKER MET JE HARTRITME

Ben je gemotiveerd om af te vallen?

Ben je al die diëten en andere ongevraagde adviezen zat?

Ben je bereid naar jezelf te leren kijken zonder oordeel?

Ben je toe aan het krijgen van meer eigenwaarde en emotionele stabiliteit?

Ben je bereid om daar dagelijks drie keer drie minuten in te investeren?

Wil jij weer in balans komen?

Afslanken op basis van HARTCOHERENTIE

Succesvol, wetenschappelijk onderbouwd programma

Overgewicht is een snel toenemend gezondheidsprobleem in de wereld. Negen van de tien gevallen van overgewicht worden veroorzaakt door emotie en stress. Wie zijn of haar hartritme positief weet te beinvloeden, kan stress en emoties beter in de hand houden en daarmee ook het voedingspatroon beter regelen.

Met dit programma lukt het om in korte tijd stap voor stap eerst je hartritme, daarna je emoties en tot slot je eetgewoonten onder controle te krijgen.

Waar komt de methode in het kort op neer? Overgewicht wordt in deze methode gezien als een poging van het lichaam om zich aan te passen aan ongunstige omstandigheden. Onze voorouders beschikten niet over regelmatig en in grote hoeveelheden beschikbaar voedsel. Ons lichaam heeft daardoor geleerd om bij het signaal “honger” of “overmatige stress” te gaan hamsteren. Frustratie, eenzaamheid, teleurstelling leiden tot stress in ons lichaam en daardoor tot ontregeling van onze natuurlijke regelsystemen

De succesformule van Slanker met je hartritme is gebaseerd op een gecombineerde aanpak van het lichamelijke, het emotionele en het gedragsmatige deel.

Het traject bestaat uit drie fasen:

1. Eerst het op orde brengen van het het hartritme en het ontregeld zenuwstelsel, dan

2. anders omgaan met emoties en een emotionele balans bereiken en

3.daarna het verzadigings-honger en trekgevoel opnieuw in te regelen en het eetgedrag bij te stellen

Je stimuleert de natuurlijke regelsystemen van je lichaam en valt ‘vanzelf’ af. Dit is blijvend: jojo-effecten behoren voorgoed tot het verleden.

Daarna kun je voor jouw doel van afvallen je eigen keuzes maken en die ook volhouden. We gaan ervan uit dat iedereen die overgewicht heeft al veel weet van gezondheid en voeding. Zo nodig wordt deze kennis aangevuld. Enkele ondersteunende bewegingsoefeningen worden aangeleerd

Het traject bestaat uit 9 sessies, Dit programma wordt zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

boekje
olifanten

 

MEA VAN DER REEST

COACHING - TRAINING